Tips en Updates

Netvlies partner van TEDxBreda

Geplaatst op door

Logo TEDxBreda

De eerste TEDxBreda vindt op 20 september 2012 plaats in poppodium Mezz te Breda. TEDxBreda is een onafhankelijk georganiseerd evenement, onder licentie van TED. Met het thema “Remix your Reflex” nodigt TEDxBreda zowel sprekers als aanwezigen uit om open te staan voor een nieuwe kijk op bestaande dingen. Zowel nationale als internationale sprekers geven hun invulling aan dit motto.

Netvlies is partner van TEDxBreda en is verantwoordelijk voor de website van het evenement. Naast deze site is er meer te lezen op de Facebookpagina en Twitteraccount van TEDxBreda.

Dat Netvlies partner is betekent helaas niet dat we u aan 1 van de slechts 100 toegangskaarten kunnen helpen ;-). Hoe u hier wel voor in aanmerking komt wordt binnenkort bekend gemaakt op de website van TEDxBreda.Jochem Vlemmix,

Directeur

Een van de oprichters en sparringpartner voor veel klanten. Sta niet verbaasd te kijken als je om 23:01 of 6:12 een mailtje van hem krijgt. Maakt daarnaast voldoende tijd voor met zorg geselecteerde feestjes en reizen. Hij is zeer trots op het huidige Netvlies team.

Over Jochem Vlemmix